MINI retrofit en diensten die ik aanbied
Service en kwaliteit staan voorop

De onderstaande MINI retrofit(s) en diensten bied ik standaard aan. Echter mocht er iets zijn wat er niet tussen staat neem dan gerust contact op. Dan kunnen we altijd bekijken wat de mogelijkheden zijn en wat ik hierin voor u kan betekenen.

Volg mij ook op Instagram en Facebook. Daar krijgt u inzicht in mijn afgeronde projecten en uitgevoerde diensten. 

Hoe ga ik te werk? Ik werk uitsluitend op afspraak. Diensten zoals het uitvoeren van een update of het coderen van uw MINI, daar kunt u uiteraard op wachten. Het is helaas niet mogelijk om tijdens het uitvoeren van een uitgebreide retrofit, zoals de parkeerstand reparatie op uw MINI te wachten. We maken dan vooraf een afspraak wanneer u de auto naar mij kunt brengen. De MINI laat u bij mij achter en kunt u eventueel dezelfde dag of (indien gewenst) een andere dag weer ophalen. Het is wel mogelijk dat ik u tijdens de uitvoering van een retrofit/reparatie (gratis service) naar het nabij gelegen winkelcentrum cityplaza breng. U kunt daar de tijd overbruggen die ik nodig heb voor het uitvoeren van de retrofit of reparatie.

De navigatie update, reparatie parkeerstand, CarPlay activatie en retrofit bied ik uiteraard ook aan voor BMW voertuigen. 

MINI Driving Modes LCI

Voor alle geleverde diensten zoals hierboven vermeld zijn de standaard algemene voorwaarden van toepassing.