MINI (6WB) Digitaal instrumentencluster

MINI (6WB) Digitaal instrumentencluster heeft verschillende instellingen voor drie rij modus: een vrij gebruikelijke en rustige weergave voor de Mid-modus, een vleugje groene en eco-achtige kenmerken in de Groene modus en een agressievere uitstraling in de Sport-modus.

Het middengedeelte van het digitaal instrumentencluster kan uw auto in real time weergeven: wanneer enkele deuren worden geopend, wordt dit nauwkeurig weergegeven op het paneel. Wanneer u de navigatie inschakelt en u heeft geen HUD (Heads-up display), worden de instructies ook op het digitale cluster aangegeven. Ook radio informatie of muziek nummer keuze word getoond.

Kortom een geweldig  upgrade voor jouw MINI Cooper.
Hier een klein voorproefje

Belangrijkste voorwaarde voor het plaatsen van een digitaal  instrumentencluster is dat het hier gaat om een MINI Cooper  F-serie vanaf 2014. Het infotainment systeem (Radio) over een MOST (glasvezel) aansluiting beschikt. De Diagnose hiervoor kunnen wij doen tijdens of voor het plaatsen van het cluster. Dit is op  afstand niet te zeggen.

Mocht de auto beschikken over een HUD (Head Up  Display) het schermpje wat boven  het stuur uit klapt dan is het wel altijd mogelijk.

Heeft u nog vragen of wilt  u een afspraak maken neem dan  gerust contact met ons op.

Prijs:
€690 euro incl. BTW en montage.