Informatie over MDM Montage
MDM Montage is ontstaan vanuit de hobby.

Ik ben Bas, woon in Nieuwegein en heb altijd al interesse in auto’s. Sinds het behalen van mijn rijbewijs ben ik bezig met het aanpassen van auto’s. Denk hierbij aan tuning, cosmetisch en motorisch.  Echter sinds de komst van de 3e Mini generatie ben ik mij meer gaan richten op deze type auto’s. Steeds meer kom ik op dingen die ik kan toepassen en repareren. Hiermee wil ik andere MINI rijders helpen om voor een redelijke prijs zaken te kunnen toepassen of te verhelpen. Hieronder vind u meer informatie over MDM Montage.

Ik ben heb mijzelf recent ingeschreven als eenmanszaak bij de Kamer van Koophandel. Deze onderneming voer ik nog steeds uit vanuit mijn passie voor het merk MINI. Dit doe ik naast mijn reguliere fulltime baan. Ik maak voor de uitvoering van MDM Montage gebruik van de kleinondernemersregeling (KOR). Dit is een vrijstelling van de BTW en betekend dat ik geen BTW bereken over de diensten die ik lever en de producten die ik verkoop. Dit is ook terug te zien op de (0% BTW) factuur.

Kwaliteit en service staan bij mij hoog in het vaandel!

Informatie over MDM Montage: