Informatie over MDM Montage
MDM Montage is ontstaan vanuit de hobby.

Ik ben Bas, woon in Nieuwegein en heb altijd al interesse in auto’s. Sinds het behalen van mijn rijbewijs ben ik bezig met het aanpassen van auto’s. Denk hierbij aan tuning, cosmetisch en motorisch.  Echter sinds de komst van de 3e Mini generatie ben ik mij meer gaan richten op deze type auto’s. Steeds meer kom ik op dingen die ik kan toepassen en repareren. Hiermee wil ik andere MINI/BMW rijders helpen om voor een redelijke prijs zaken te kunnen toepassen of te verhelpen. Hieronder vind u meer informatie over MDM Montage.

Ik heb mijzelf ingeschreven als eenmanszaak bij de Kamer van Koophandel. Deze onderneming voer ik nog steeds uit vanuit mijn passie voor het merk MINI/BMW. Dit doe ik naast mijn reguliere fulltime baan. 
Ik werk vanuit huis en maak gebruik van een carport, dit houdt in dat ik geen plek heb waar iemand binnen kan zitten. Maar ondanks dat is er altijd lekkere koffie/thee/fris en een praatje maken tijdens het werk is altijd gezellig. Ook bied ik een haal en breng service aan naar het nabij gelegen winkelcentrum Cityplaza.

Kwaliteit en service staan bij mij hoog in het vaandel!

Informatie over MDM Montage: