Codeer opties MINI

Wat is het?
De MINI heeft verschillende ECU’s (modules) in de auto die elk een andere set aan opties hebben. Door deze modules te coderen kun je bepaalde verstopte functies activeren of juist huidige functies uit zetten.

Hoe werkt het?

  • Ik sluit mijn laptop of telefoon aan op de auto via de OBD poort van uw MINI daarna start ik de codeer software op en kan ik de gewenste opties uit of aan zetten. We kunnen dit samen bekijken of ik kan dit doen op basis van een aangeleverde lijst.
  • Het coderen kan bij mij op locatie, maar dit kan ook remote op afstand. Voor de laatste zijn wel een paar zaken vereist.
    Je beschikt over een Laptop met Windows10 er op. Je beschikt over een OBD ENET kabel (ook via mij te verkrijgen) je hebt een WIFI verbinding nodig. Verder zal er wat zaken gedaan moeten worden alvorens de remote sessie kan beginnen, maar dit leg ik je uit.

Welke opties zijn er voor jouw MINI beschikbaar?

  • Selecteer hier onder jouw type MIN/BMW, daarna jouw model en versie. Blader daarna door de lijst. Schrijf de opties even op en dan kunnen we hier naar kijken.
  • Letop! niet elke optie is aan of uit te zetten, dit is sterk afhankelijk of de module ook aanwezig is. De exacte mogelijkheden zijn afhankelijk van de samenstelling, aanwezige modules en actuele firmware versie van de MINI. In de onderstaande tabel staan de meest voorkomende coderingen verwoord, die over het algemeen in iedere MINI kunnen worden gecodeerd. De daadwerkelijke mogelijkheden zijn pas definitief inzichtelijk bij het uitlezen van de aanwezige modules. Op basis van VIN (chassisnummer) kan ik een redelijke inschatting maken van de mogelijkheden voor uw MINI. Heeft u specifieke wensen neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
    Voorbeeld: Je wilt de spiegels laten inklappen bij het afsluiten van de auto. Maar je hebt geen inklapbare spiegels. Dan kan deze optie dus ook niet aangezet worden.

Kies je type auto.

Interesse? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

PRIJZEN

Codeer sessie op locatie €35 euro
Remote Codeer sessie €60 euro

OBD ENET kabel €15 incl. verzenden
WIFI Antenne €15 incl. verzenden

Maak je gebruik van één van mijn andere diensten dan is dit gratis.